ASC
 
Servicii
 

Nevoile investitorilor/dezvoltatorilor într-o lume care evolueaza rapid sunt extrem de exigente. Sunt necesare metode si solutii moderne pentru a raspunde si a face fata unor termene stranse cat si modificarilor frecvente ce pot apare pe parcursul desfasurarii proiectului.

Pregatirea noastra cat si programele de calcul si desen pe care le folosim s-au extins in mod constant de-a lungul anilor cu scopul principal de a raspunde cat mai bine cerintelor clientului, precum si pentru a obtine raspunsuri la diverse probleme cu care ne-am confruntat. Pachetele software sunt mentinute si actualizate frecvent.

Suplimentar solutiilor software de care dispunem - firma mentine si un program de pregatire profesionala pentru a imbunatatii perfomanta oamenilor.

Posibilitatile noastre de analiză acoperă o gamă largă de capabilitati:

 • Analiza liniara statica si dinamica. Cea mai mare parte a analizelor structurale necesita un calcul elastic. Pentru cazurile in care structura nu prezinta un comportament particular folosim CSI/ETABS sau Autodesk ROBOT Professional.
 • Analize statice şi dinamice cu neliniaritati moderate - de exemplu cazurile in care zonele potential plastice pot fi indentificate cu uşurinţă; sau cazurile in care sunt necesare elemente ce lucreaza doar in intindere sau compresiune. Pentru acest tip de calcul folosim CSI/ETABS sau Autodesk ROBOT.
 • Analiza statica si dinamica cu neliniaritati severe - Chiar si in cazul unui sistem bine conformat structural pot apărea intrebari cu privire la comportamentul/raspunsul unei anumite componente, imbinari, sau subansamblu. Sistemul de calcul SOLVIA permite studiul unei game largi de configuratii structurale prin analize neliniare (material si/sau deplasari), de temperatura sau interactiune fluid-structura.
 
 • Verificarea imbinarilor conform normelor aplicabile - Aceasta etapa reprezinta un pas important in elaborarea proiectului si deobicei necesita un efort semnificativ. Pentru dimensionarea si verificarea imbinarilor uzuale folosim programul Autodesk ROBOT, foi de calcul sau programe elaborate in firma.
 • Analiza sectionala - analiza sectionala a elementelor din beton armat, beton cu armatura rigida o efectuam cu unul din programele: TRC/XTRACT, Cubus sau Response.
 • Control si analiza vibratii - evaluarea regimurilor de vibratii si a solutiilor de izolare sau reducere a vibratiilor sunt efectuate utilizand SOLVIA sau CSI/ETABS.
 • Am realizat că modelarea informaţională a clădirii (BIM) asigură nivelul de flexibilitate, colaborare intre specialitati şi nu în ultimul rând de gestionarea eficienta a erorilor pe care l-am dorit. Prin urmare folosim software specializat pentru detalii de executie si modelare 3D atat pentru structuri din beton armat cit si metalice, de ex. Nemtschek Allplan si Tekla Structures.

  De asemenea, oferim servicii de consultanţă tehnică pentru: verificare si avizare MLPTL, expertize tehnice, asistenta tehnica pentru proiecte complexe etc.

  proiectare structuri

  ,

  structuri rezistenta

  ,

  calcule rezistenta

  ,

  structuri

  ,

  proiectare structuri

  ; proiectare structuri rezistenta